Ablakcsere Budapest


Budapesten a lakások és házak ablakainak rossz minősége és állapota havonta akár több tízezer forinttal növelhetik a fűtésszámlát. Az ablakcsere a lakások többségében időszerű. Budapest régebbi építésű lakásai híresek arról, hogy csak egyedi méretben gyártott nyílászárók férnek be. Ha Ön is ezzel a problémával küzd, akkor is keressen minket bátran! Szeretnénk bebizonyítani Önnek, hogy létezik még olyan cég Budapesten, aki vállalja a felelősséget. , Megbízhatóan, gyorsan, és átláthatóan tesszük a dolgunkat. Mindezt elérhető áron. 

Budapesten és környékén mindenki hallott és olvasott már ablakcserével kapcsolatos rémtörténeteket, amelyek sajnos az esetek többségében igaznak bizonyultak.

Olcsó volt, de a vállalkozó eltűnt, és a munka nem készült el. Olcsó volt, de hat hónapig húzódott, rengeteg gondot okozva ezzel. Olcsónak tűnt, de az ablakcsere közben derült ki hogy folyamatosan tovább nő az ár. Velünk garantáltan nem foghat mellé! Szakképzett beépítő brigádjaink felmérik az igényét, és közösen megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást. Minden lakáshoz és házhoz tudjuk a megfelelő műanyag ablakot ajánlani.

A téli hónapokban akár havonta több tízezer forintot is meg tud spórolni egy szakszerűen elvégzett ablakcserének köszönhetően.Ajánlatkérés

 

Első körben javasoljuk, hogy kérjen tőlünk ajánlatot cserélendő nyílászáróira. Elég ha megadja nekünk az ablakok szélességét és magasságát, a szint amit szeretne, valamint a tipust, amelyet ide kattintva nagyon könnyen ki tud választani. Miután megkaptuk az adatokat kollégáink maximum 2 munkanapon belül megküldik az ajánlatunkat. Amennyiben az ajánlat elnyeri tetszést következhet a felmérés.

 

Felmérés

A felmérést ugyanaz a kollégánk fogja elvégezni Önnél, aki később az ablakok beépítését is végzi. Semmit sem kell előkészíteni, csak a szabad hozzáférés legyen biztosítva a felmérendő ablakhoz. A kollégával át tudja beszélni az ablakok nyitásirányán kívül esetleges igényeit redőnyre párkányra, légbevezetőre. A helyszint megismerve tájékoztatást tudunk adni a munkafolyamat hosszáról is. A helyreállítás menetét is megtudhatja.

Megrendelés

A pontos méretek alapján, és a kiválasztott beépítési módnak megfelelően küldünk egy végleges árajánlatot, aminek elfogadását követően legkésőbb 15 munkanapon belül az Ön számára már ismert brigádvezető és a beépítő csapata egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, az ablakcsere elvégzésének céljából. A kezdés előtt érdemes a lakást felkészíteni az ablakcserére. A bontás és a beépítés is porral jár, így érdemes takarófóliával letakarni a bútorokat. 

 

 

 

Ablakcsere panel lakásban

A panellakások ablakcseréje egyszerű folyamat. Az ablakok bontása és beépítése gyorsan kivitelezhető, ugyanis nincsen téglafal, amelyekbe a régi szerkezet be lett építve. A helyreállítási munkát takarólécekkel lehet egyszerűen és tisztán megoldani. Általában 1 nap alatt megvan egy komplett lakás ablakcseréje. A munkafolyamatok a következőképpen alakulnak:

  1. Az új ablakokat bevisszük a lakásba
  2. A régi ablakokat körültekintően kibontjuk a falból
  3. Az új ablakokat beépítjük.
  4. A fal és az új ablak közti PUR habbal kifújt réseket takaróléccel eltakarjuk. 
  5. A régi ablakokat az egyeztetések függvényében elszállítjuk.

Ablakcsere Budapesti társasházban

Sokan félnek a régi téglaépületekben az ablakcserétől, mert bonyolult feladatnak tűnik. Rombolással, kosszal, porral jár. A félelmeknek van alapja, mert az ílyen típusú szerkezetek cseréje valóban nem egyszerű. Cégünk beépítő csapatai szakértelmükkel, és körültekintő precíz munkájukkal garantálják, hogy a régi kapcsolt gerébtokos ablakának cseréjére ne rossz emlékként gondoljon. Általában 1-1,5 nap alatt elkészülünk a munkával, és az eredmény önmagáért beszél. Akár tokbaépítéssel, akár tokbontással kéri az ablakcserét, tiszta precíz munkával és tökéletes nyílászárókkal garantáljuk elégedettségét. A sérült falkávák helyreállítását is vállaljuk.

Ajtócsere Budapesten

Aki kéri az ablakok cseréjét, annak általában szüksége van bejárati ajtó cseréjére is. Cégünk ebben is tud Önnek segíteni. Legyen szó régi bérház magas, kétszárnyú, felülvilágítós ajtajáról, vagy belső lépcsőházi átlagos méretű 100*210-es bejárati ajtóról, nálunk megtalálja a megoldást. A régi kétszárnyú ajtók szárnyai keskenyek voltak, ezeket úgy szoktuk megoldani, hogy az új ajtón egy szélesebb szárny, és egy fix vagy mozgatható kisebb oldalvilágító lesz. Az ajtók 210 cm feletti részét pedig egy felülvilágító fix vagy bukó ablakkal egészítjük ki. A külső falfelület nem sérül általában. Belső falkávákra pedig kérhető a helyreállítási munka az ajtócserénél is.