Hétkamrás műanyag ablakok


Kinek ajánljuk?

Széles termékpalettánkban csupán egy darab hét kamrás műanyag ablak található meg. Cégünk ugyanis nem hisz a kamrák felduzzasztásából eredő előnyökben. A Veka Softline 82, azonban egy valóban hiteles megoldás. Ez a 82 mm széles profil a letisztultságot illetően kifogástalan, és tisztán látható a kamrák ideális elosztása. A hatkamrás Veka Alphaline 90 és ez a hétkamrás termék méltán képviselik a prémium kategóriát.  

 

Hogyan számoljuk?

A hétkamrás műanyag ablakok kamraszámát is mindig függőleges osztásonként kell számolni. Sehol nem kivehető ennyire szabályosan ez a számolási szabály. Jól látható a kamrák közötti légrések szimmetriája, amelyek valóban hozzájárulnak a szerkezet hőszigeteléséhez. Jól kivehető továbbá a tripla gumitömítés is, ami fokozza az ablakok ellenállását a széllel és a viharos esőzéssel szemben.

Helytelen számolás

Így lehet eladni a hatkamrás ablakot hét, nyolc, vagy akár kilenc kamrás ablakként is. A szabálytalan kijelölés azonban nem a kamrákat, hanem légréseket érint, amelyek a szerkezet  hőszigetelésére nincsenek kihatással. A szerteágazó műanyag ablakok piacán járatlan érdeklődő számára persze ez egy teljesen hiteles számolás, azonban az Iron Glass Bt távol tartja magát az ilyen jellegű fogyasztói megtévesztésektől.Hétkamrás műanyag ablak kínálatunk


Veka Softline 82

24.000- Ft-tól

kamraszám: 7

üvegezés: kétrétegű 4-18-4-18-4 argon

üveg hőszigetelése: K=0,5 kW/m2

háromrétegű üveg: alapfelszereltség

tokszélesség: 82 mm

tömítések száma: 3 db

vasalat tipusa: roto nt

meleg perem: alapfelszereltség

alapszin: fehér

egyoldalon szines: rendelhető

kétoldalon szines: rendelhető

szinválaszték : antracit selymes, antracit erezett, aranytölgy, dió, mahagóni, mocsári tölgy (sötéttölgy), winchester