Hétkamrás műanyag ablakok

Kinek ajánljuk?

Széles termékpalettánkban csupán egy darab hét kamrás műanyag ablak található meg. Cégünk ugyanis nem hisz a kamrák felduzzasztásából eredő előnyökben. A Veka Softline 82, azonban egy valóban hiteles megoldás.Ez a 82 mm széles profil a letisztultságot illetően kifogástalan, és tisztán látható a kamrák ideális elosztása. Ez a hétkamrás termék méltán képviseli a prémium kategóriát.

Hogyan számoljuk?

A hétkamrás műanyag ablakok kamraszámát is mindig függőleges osztásonként kell számolni. Sehol nem kivehető ennyire szabályosan ez a számolási szabály. Jól látható a kamrák közötti légrések szimmetriája, amelyek valóban hozzájárulnak a szerkezet hőszigeteléséhez. Jól kivehető továbbá a tripla gumitömítés is, ami fokozza az ablakok ellenállását a széllel és a viharos esőzéssel szemben.

Helytelen számolás

Így lehet eladni a hatkamrás ablakot hét, nyolc, vagy akár kilenc kamrás ablakként is. A szabálytalan kijelölés azonban nem a kamrákat, hanem légréseket érint, amelyek a szerkezet  hőszigetelésére nincsenek kihatással.A szerteágazó műanyag ablakok piacán járatlan érdeklődő számára persze ez egy teljesen hiteles számolás, azonban a Fensterimpex Kft. távol tartja magát az ilyen jellegű fogyasztói megtévesztésektől.

Hétkamrás műanyag ablak kínálatunk

Veka Softline 82

kamraszám: 7
üvegezés: háromrétegű 4-18-4-18-4 argon
üveg hőszigetelése: K=0,5 kW/m
háromrétegű üveg: alapfelszereltség
tokszélesség: 80 mm
tömítések száma: 3 db
vasalat típusa: roto nt
meleg perem: alapfelszereltség
alapszín: fehér
egy oldalon színes: rendelhető
két oldalon színes: rendelhető
színválaszték : antracit selymes, antracit erezett, aranytölgy, dió, mahagóni, mocsári tölgy (sötéttölgy), winchester

24000 Ft-tól

Dolgozzunk együtt! Kérjen ajánlatot tőlünk!

Hívás