Ablakcsere

Árajánlatkérés

Kérjük írja vagy másolja be az alábbi űrlapra a cserélendő ablakairól rendelkezésre álló adatait, méreteit és kettő munkanapon belül e-mailben küldjük ajánlatunkat. Csak abban az esetben fogjuk felhívni amennyiben nem egyértelmű valami.

Miután megadta telefonszámát elég ha beírja, hogy visszahívást kérek, és kollégáink mindenféle kötelezettség nélkül visszahívják Önt. Ön is kereshet bennünket az ügyfélszolgálati telefonszámunkon, hogy azonnal választ kaphasson kérdéseire: +36 1 8008259

1, Mi a teendő, ha meg szeretné rendelni ablakait?

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, és szeretné a nyílászárókat megrendelni, esetleg azok beépítését is kérni, úgy kérem, egyeztessen időpontot felmérésre a +3618008259-es telefonszámon vagy fáradjon be az irodánkba a 1037 Budapest Bojtár utca 78 sz. alá. Miután kollégánk elvégezte az ablakok felmérését elkészítjük Önnek a végleges ajánlatunkat.
Miután Ön ezt elfogadja akkor a végleges ajánlaton szereplő összeg 50%-át kérjük megfizetni átutalással vagy készpénzben.
Az előleg beérkezését követően tudjuk indítani új műanyag ablakainak gyártását. Amint az előleg befizetése megtörtént, Önnek nincs más dolga, mint megvárni míg nyílászárói elkészültét.
Az ablakok elkészülte után műszaki kollégánk újból felveszi Önnel a kapcsolatot, és leegyezteti a szállítás illetve beépítés időpontját.
A szerelés után a fennmaradó 50%-ot szintén a fentiekben részletezett módokon kell teljesíteni.

2, Mi a teendő, ha csak ablakot szeretne rendelni kapcsolódó szolgáltatás nélkül?

Minden ugyanúgy megy mint az 1. pontban részletezve csak kimarad a felmérés és a beépítés. Az ablakok elkészültét a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük Önnek, és azok átvehetőek a raktárunkban a 1037 Budapest Bojtár utca 78 alatt.
Kérésére egyedileg egyeztetett felár ellenében kiszállítást is vállalunk.

Árajánlatkérés

    A feltölthető fájl maximális mérete 1 MB. Amennyiben a fájl mérete túl nagy és nem sikerült a feltöltés, kérjük küldje el nekünk e-mailben az info@ablakbudapest.hu e-mail címre.

    Hívás