Ablakok

Színes ablakok

Nem kell félnie, az Ön által megálmodott lakberendezési kialakításhoz tudja igazítani a nyílászáró színét is. Az anyagában színezett ablakokból választhat az alapszínekből, de rendelhet egyedi színezést is.

Kedvező színfelár

Termékválasztékunk mindig rugalmasan változik a vevői igények szerint. Az elérhető legalacsonyabb színfelár ellenében kaphatja meg egyoldali vagy kétoldali színes ablakait fa utánzatban és a modern antracit vagy szürke színekben is. A színes ablakaink nem csak szépek, hanem tartósak is. Fautánzatú ablakainkat még a legfigyelmesebb szempár is alig tudja megkülönböztetni a valódi fától.

Anyagában színezett

Színes ablakaink másik nagy előnye a széles színválaszték és a kedvező színfelár mellett, hogy mindkét oldalon színes változat esetén nem csak a külső felület lesz színes, hanem az ablaktok és az ablakszárny belseje is színezett. Ennek a technológiának az előnye, hogy amennyiben használat során karcolódna a felület, úgy nem egy fehér karcnyom marad, hanem a sérülés láthatatlan marad.

Színes fóliával

Egy oldalon színes ablakaink minden típus esetén fóliával készülnek, amelyet a fehér ablaktokra és ablakszárnyra vasalnak rá a gyártóüzemben. Ellenálló képességük magas, és az apróbb  mechanikai behatásoknak kiválóan ellenállnak. Mivel az egyoldali szín általában kívül van, ezért ez a megoldás is hosszú távra esztétikus megoldást jelent. Kétoldali színezés esetén a fóliás ablakot nem javasoljuk.

Dolgozzunk együtt! Kérjen ajánlatot tőlünk!

Veka standard színek

Egyoldali színfelár: +15%
Kétoldali színfelár: +30%

Veka egyedi színek

Egyoldali színfelár: +25%
Kétoldali színfelár: +45%

Aluplast standard színek

Egyoldali színfelár: +22%
Kétoldali színfelár: +40%

Aluplast egyedi színek

Egyoldali színfelár: +27%
Kétoldali színfelár: +45%

Dolgozzunk együtt! Kérjen ajánlatot tőlünk!

Hívás