Sokan nem mernek télen az ablakcserébe belevágni, mert attól félnek, kihűl a ház. Ezzel pedig nagyot tévednek! Az ablakcsere télen is megoldható. Ráadásul a fűtési szezonban nem mindegy, milyen hőszigeteléssel bír a nyílászáró. Ha az ablakcsere gondolata jár a fejében, az is felmerülhet Önben, hogy célszerű-e az összes ablakot egyszerre kicserélnie? A válaszunk röviden: igen. A továbbiakban pedig részletesen elmagyarázzuk, hogy miért, mi az ablakcsere folyamata, és hogy az egész mennyi időt is vesz igénybe.

A gondolattól az ablakcseréig

Ha már eldöntötte, hogy szeretné kicserélni régi nyílászáróit, a következő lépés az ajánlatkérés lesz. Ajánlatadás előtt szükségünk van a nyílászárói méretére. Nem kell azonban megadnia a pontos méreteket, mivel az árak csak 10 cm-es mérethatáronként változnak. Ajánlatkéréshez tehát elég egy hozzávetőleges szélességi illetve magassági méret. Mielőtt azonban a nyílászáró megrendelésre kerül, szükség van a falnyílások pontos felmérésére. Ehhez természetesen tudunk szakemberi segítséget biztosítani. Ez arra az esetre is vonatkozik, ha új építésről van szó illetve ha a beépítést a tisztelt Megrendelő önmaga szeretné elvégezni. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink felelősséggel gondoskodnak arról, hogy a kiváló minőségű ablakaink mellé, pontos, precíz felmérés és szakszerű beépítés társuljon. Tekintse meg referenciáinkat, és bizonyosodjon meg Ön is róla!

ablakcsere nyílászáró csere folyamata beépítése

Az ablakcsere folyamata

Miután szakembereink felmérik a pontos gyártási méreteket, elküldjük a végleges ajánlatunkat. Jóváhagyás után indítjuk a gyártást, és három héten belül elkezdjük a munkálatokat. Vagyis három hét alatt már megtörténik az ablakcsere. A bútorokat letakarva elvégezzük a bontást, így önnek nem kell aggódnia, a helyiségek kipakolásával. Beépítjük az ablakokat, és a kért egyéb kiegészítőket. Önnek csak a beépítés után kell kifizetnie az ablakok hátramaradt vételárát és a munkadíjat. A bontott ablakokat a megállapodás szerint akár el is szállítjuk.

ablakcsere munkafolyamata

Ablakcsere télen

Tévhit, hogy télen nem lehet ablakot cserélni. Az is tévhit, hogy több napig tartó folyamatról van szó. Téli ablakcsere esetén sem kell attól tartani, hogy kihűl a jól befűtött lakása, hiszen szakembereink helyiségről-helyiségre végzik a szerelést. Amennyiben egy családi ház teljes nyílászárócseréjéről van szó, az időráfordítás csupán 1-2 nap is lehet, de egy ablak, vagy ajtó cseréje maximum 2 órát vesz igénybe. Emiatt is ajánljuk, hogy akár télen is kérjenek ablakcserét, mivel a fűtési szezon során bőven meg tud térülni egy-egy jól szigetelő ablak. Éppen emiatt érdemes az összes ablakot egyszerre kicserélni, így lesz igazán gazdaságos, hatékony és energiatakarékos megoldás az ablakcsere.

Hívás