Rólunk

Fensterimpex Kft.

A Fensterimpex Kft 2001 januárban alakult családi vállalkozásként. A cég kezdetben erkélybeépítéssel foglalkozott, aminek során egyre több megrendelést kaptunk ablakokra is. Később bejárati ajtókat is rendeltek tőlünk, és szükségessé vált egy megbízható beszállítói háttér kialakítása.

Az elsődleges szempont a kiválasztás során az ablakok és ajtók megbízhatósága, minősítése és a tartóssága. Ez a mai napig így is maradt. Nagy nevű márkákat választottunk, megbízható gyártóktól. Számos megkeresés és csábító kínálat ellenére nem tértünk le erről az útról. Lehet, hogy a cégünk már nem létezne, ha nem ezeket a szigorú elveket valljuk.

Magyarország 2004-ben csatlakozott az Európai Únióhoz, megnyíltak a határok és az országot elárasztották a jó termékek mellett a rosszabb minőségűek is. Mi nem szálltunk be ebbe az árversenybe és töretlenül kitartottunk a alapelveink mellett. 2008-ban a kirobbant a pénzügyi válság, és alapításunk óta öt kormánya volt az országnak négy miniszterelnökkel. Cégek tízezrei jöttek és mentek. Többségében tönkrementek. A Fensterimpex Kft pedig megmaradt. Beszállítóink megbecsülnek bennünket. Soha senkinek nem tartoztunk egy forinttal sem. Immáron 18. éve képviseljük a cégflozófiánkat és az idő minket igazol. Megrendeléseink száma évről évre nő, és ezáltal az elégedett vevők száma is.

Amire nálunk biztosan számíthat a megrendelési folyamat során:

  • Megfelelő szakértelemre, készséges tanácsadásra
  • Elérhetőek leszünk, ha nem akkor visszahívjuk Önt.
  • Csak olyat ígérünk, amit teljesíteni is tudunk
  • Termékeinkre és szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.
  • Igazat mondunk, nem vállalunk olyant amit nem tudunk 100%-osan megcsinálni
  • Az árajánlatunk a megrendelés aláírása elött teljes. Rejtett költségek nincsenek.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük a megrendelőink között.

Stascheit André
ügyvezető

Amire még büszkék vagyunk

Panaszmentesség

Cégünk több ezer nyílászárót épített be panaszmentesen. Bennünket igazol, hogy megszakítás nélkül büszkélkedhetünk az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egylete által kiállított Panaszmentességi Igazolvánnyal.

Márkás anyagok

Csakis VEKA, ALUPLAST, és KBE profilokat használunk az ablakgyártáshoz. Az üvegek PRESS-GLASS és PILKINGTON márkájúak. Vasalatainkat a ROTO gyárból szerezzük be. Az Ön nyílászárója első osztályú minőséget képvisel.

Komplett szolgáltatás

Tanácsadástól a beépítésig. Velünk megoldhatja az ablakcsere komplett folyamatát. Kilenc féle ablaktípus, kiegészítők teljes választéka és a szerelés teljes folyamata egy kézben. A megegyezés után Önnek nem kell intéznie semmit.

Dolgozzunk együtt! Kérjen ajánlatot tőlünk!

Hívás