2021. január elsejétől elérhető a 3 millió forintnyi lakásfelújítási támogatás, amit ablakcsere, nyílászáró csere esetén is igénybe tud venni. 

Otthonfelújítási támogatás feltételei

  • Családonként egyszer vehető igénybe a támogatás, melynek összege a számlával igazolt felújítás 50%-a, de legfeljebb 3.000.000 forint lehet
  • A támogatás összegében az anyagköltség és a vállalkozói díj 50-50%-ban kell szerepeljen.
  • Legalább egy Önökkel élő gyermek kell a támogatás igénybevételéhez (a legalább 12 hetes magzatok és a nagykorúvá vált, a 25. életévüket még be nem töltött együtt élő gyermekek is beszámítanak)
  • 100 %-ban számlával kell igazolni minden tételt a lakásfelújítás során. 

Amire érdemes figyelnie, ha a maximális 3 millió forint támogatást szeretné igénybe venni, akkor a munkadíj és az anyagköltség 50-50%-ban szerepeljen!

Lakásfelújítási támogatás és ablakcsere

Korszerűsítés, akár önerő nélkül

A számlákat a felújítás végeztével, 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstárnak, tehát ahhoz, hogy élni tudjon a támogatással, mindenképpen kell önerővel rendelkeznie, melynek hiányában áthidaló megoldás lehet a személyi kölcsön is. Ha tervezi lakása felújítását, és megfelel a feltételeknek, célszerű lehet igénybe vennie a támogatást, ugyanis akár önerő nélkül is, állami támogatású hitellel is pótolhatja az önerőt.

Figyelem: Nem buzdítunk senkit hitelfelvételre, érdeklődjenek a bankoknál a lehetőségek iránt, és vegyék figyelembe aktuális (anyagi) helyzetüket is!

Lakásfelújítási támogatás és ablakcsere? Így működik!

A lakásfelújítási támogatást ablakcserére, korszerűsítésre is igénybe tudja venni. Itt is a fent leírt módon alkalmazható, az 50-50% anyagköltség és vállalkozói díj igénybevételével. Csapatunk minden tételt, a bontástól, a beépítésen át számláz, így Ön nyugodtan igénybe veheti szolgáltatásainkat. Ablakcsere esetén mind a munkadíjat, mind a termék árát kiszámlázzuk. Utóbbihoz pedig 10% kedvezményt is adunk.

10% kedvezmény ablakcseréhez

Az lakásfelújítási támogatás 2021-ben jó választás lehet Önnek is, ha otthona felújítását tervezi. Hogy több mindenre tudja fordítani a támogatást, cégünk úgy döntött, hogy 10% kedvezménnyel segítjük Önt. Tehát minden termékünket akciós áron, 10% kedvezménnyel tudja megrendelni.

Hívás