Otthonfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás 2021

Kiváncsi a 3 millió forint állami otthonfelújítási támogatás igényléshez és folyósításhoz szükséges részletekre? A vissza nem térítendő állami támogatás lakásfelújításra 2021.01.01-től elérhető. Ismerje meg a 2022. december 31-ig igényelhető támogatás részleteit! Termékeinkből 10% kedvezményt adunk, hogy könnyebb legyen a felújítás!

Környezetbarát ablaktisztító vízkőoldó ajtókra ablakokra ablaktisztítás
otthonfelújítási támogatás 2021

Olvasson tovább, ismerje meg a részleteket!

kormányrendelet tételesen tartalmazza, hogy pontosan mire, hogyan lehet felhasználni az otthonfejújítási támogatást.
(A Kormány 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló rész.)

Jelen oldalon a főbb információkat emeltük ki, részletesen a Kormányrendeletben tájékozódhat.

Általános tudnivalók

  • 2021. január 1-jével lép hatályba az otthonfelújításról szóló rendelet,
  • minden család egyszer élhet a támogatással, a támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint,
  • akkora támogatást lehet igénybe venni, amennyit jónak tartanak az igénylők, nem muszáj igénybe venni a maximális 3 millió forintot, de legalább 6 millió forintos beruházással lehet jól járni, hiszen ennek 50%-ára jár a támogatás.
  • a támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet.

A lakásfelújítási támogatás elengedhetetlen feltételei

  • Legalább egy együttlakó gyermek kell a támogatáshoz, a legalább 12 hetes magzatok és a nagykorúvá vált, a 25. életévüket még be nem töltött együttélő gyermekek is beszámítanak,
  • a gyedra jogosító gyermekek esetében nincs életkori határ.

10% kedvezmény termékeinkre

Ha minden feltétellel tisztában van az otthonfelújítási támogatást illetően, és biztos benne, hogy felújít, akkor érdemes az AblakBudapest termékeit választania otthona felújítására.

Ugyanis 10% kedvezményt biztosítunk termékeinkre!

A számla nélkülözhetetlen

A költségeknek legfeljebb a felét állja az állam, így a 3 millió forintos támogatás felhasználásával, ugyanennyivel kiegészítve, összesen 6 millió forint értékű felújítást végezhetünk el.

100 %-ban számlával kell igazolni minden tételt a lakásfelújítás során. 
Az anyagbeszerzést és a munkadíjat is. A két tétel 50-50%-ban számolható el. Ez azt jelenti, hogy a maximális másfél millió forintos anyagbeszerzéshez ugyanennyiről kell számlával rendelkeznünk a munkadíjról is. Vagyis, ha tegyül fel 500 ezer forintba került a munkadíj, az anyagköltség pedig 4 millió forintba, akkor a maximálisan felvehető támogatás 1 millió forint lesz. Kérjük Önöket, erre figyeljenek!

A lakásfelújítási támogatás igénybe vehető a CSOK mellé is, viszont arra figyelni kell, hogy egy számlát csak egyszer lehet elszámolni.

A lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiségeit (így különösen: nyári konyha, mosókonyha, tároló) is fel lehet újítani.

Felújításnak számít a beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje. A számlákat a felújítás végeztével, 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstárnak, tehát ahhoz, hogy élni tudjon a támogatással, mindenképpen kell önerővel rendelkeznie, melynek hiányában áthidaló megoldás lehet a személyi kölcsön is. 

Az otthonfelújítási támogatás 2021 -ben jó választás lehet Önnek is, ha lakásfelújításba kezdene. Hogy több mindenre tudja fordítani cégünk úgy döntött, hogy 10% kedvezménnyel segítjük Önt. Vagyis minden termékünket akciós áron, 10% kedvezménnyel tud megrendelni.

Mire adunk 10% kedvezményt?

Legyen szó ablakról, bejárati ajtóról, redőnyökrők, szúgonyhálókról, párkányokról, vagy egyéb kiegészítőkről vagy nyílászárókról kivétel nélkül 10% kedvezményt adunk minden termékünkre. Mindenről számlát adunk, pontosan kitöltve. 

otthonfelújítási támogatás 2021 lakásfelújítás

Miután megadta telefonszámát elég ha beírja, hogy visszahívást kérek, és kollégáink mindenféle kötelezettség nélkül visszahívják Önt. Ön is kereshet bennünket az ügyfélszolgálati telefonszámunkon, hogy azonnal választ kaphasson kérdéseire: +36 1 8008259

A 10% kedvezmény a szolgáltatások (felmérés, beépítés, stb.) nélkül értendőek. 

1, Mi a teendő, ha meg szeretné rendelni ablakait?

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, és szeretné a nyílászárókat megrendelni, esetleg azok beépítését is kérni, úgy kérem, egyeztessen időpontot felmérésre a +3618008259-es telefonszámon vagy fáradjon be az irodánkba a 1037 Budapest Bojtár utca 78 sz. alá. Miután kollégánk elvégezte az ablakok felmérését elkészítjük Önnek a végleges ajánlatunkat.
Miután Ön ezt elfogadja akkor a végleges ajánlaton szereplő összeg 50%-át kérjük megfizetni átutalással vagy készpénzben.
Az előleg beérkezését követően tudjuk indítani új műanyag ablakainak gyártását. Amint az előleg befizetése megtörtént, Önnek nincs más dolga, mint megvárni míg nyílászárói elkészültét ami maximum tíz munkanapot vesz igénybe.
Az ablakok elkészülte után műszaki kollégánk újból felveszi Önnel a kapcsolatot, és leegyezteti a szállítás illetve beépítés időpontját.
A szerelés után a fennmaradó 50%-ot szintén a fentiekben részletezett módokon kell teljesíteni.

2, Mi a teendő, ha csak ablakot szeretne rendelni kapcsolódó szolgáltatás nélkül?

Minden ugyanúgy megy mint az 1. pontban részletezve csak kimarad a felmérés és a beépítés. Az ablakok elkészültét a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük Önnek, és azok átvehetőek a raktárunkban a 1037 Budapest Bojtár utca 78 alatt.
Kérésére egyedileg egyeztetett felár ellenében kiszállítást is vállalunk.

Árajánlatkérés

    Hívás