Ahhoz hogy pontosan válaszolhassunk erre a kérdésre, vagyis, hogy egy ablak ára pontosan milyen költségekkel jár, Önnek tisztában kell lennie azzal, hogy milyen ablakot is szeretne. Mekkorát, milyen színűt, speciális üvegezést vagy, milyen nyitási lehetőségekkel? 

mennyibe kerül egy ablak?

Előző cikkünk segítségével pontosan átgondolhatja, hogy melyek az ön számára a legidálisabb funkciók, tulajdonságok egy-egy ablak esetében. Hogy árnyaltabb képet kaphasson ebben a cikkben három összeállítást fog találni: kezdve a legegyszerűbb ablaktól a legprofesszionálisabb minőségig haladva kalkuláljuk ki Önnek egy-egy ablak árát. 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy az igényeknek, méreteknek megfelelően változhat az ár.
A cikkben a 60×120-as méretű ablakot általános méretűnek tekintjük (tudjuk, hogy az ablakok lehetnek ennél kisebbek és nagyobbak is, pontos árajánlathoz kérjük kattintson ide.

Egy ablak ára – így kalkuláljon

egy ablak költségei egy ablak ára

Alap darab:

Vegyünk egy általános, 60×120-as ablakot. Ha nincs szükségünk plusz funkciókra és megelégszünk a fehér színnel is, akkor az Aluplast Ideal 4000 az Ön számára a legkedvezőbb árú termék lesz. A kiinduló modell ötkamrás és fel van szerelve a legfontosabb, a tartósságot hosszan biztosító felszereltséggel, mint a 1,5 mm-es körbefutó zártszelvény merevítés, a Maco Multimatic vasalat. Az ablakok üvegezése alapáron kétrétegűek és argongázzal töltöttek. Így a kedvező ár mellett a minőségi funkciókról sem kell lemondania. 60×120-as fehér színű kiszereltségben mindössze 30.400 Ft+Áfa-ért az Öné.

Funkciókban bővelkedik:

Ha ötkamrás helyett egy hatkamrás modellt szeretne, akkor megfelelő lehet Önnek az Ideal 8000. Tripla gumitömítéssel vannak ellátva, ami kiemelkedő védelmet biztosít viharos idő esetén. Ez a 85 mm mély hatkamrás csúcsmodell is fel van szerelve a legfontosabb a tartósságot hosszan biztosító felszereltséggel, mint a 1,5 mm-es körbefutó zártszelvény merevítés, a Maco Multimatic vasalat. Az ablak üvegezése alapáron a kimagasló Uw=0,5 kW/nm háromrétegű és argongázzal töltött üveget tartalmazza. 60×120-as fehér színű kiszereltségben mindössze 44.300 Ft+Áfa-ért az Öné.

Professzionális kialakítás: 

Ha a professzionális megoldásokat kedveli, akkor ez a VEKA ablak a legjobb választás Önnek. A németországi VEKA gyár ezzel a termékkel ötvözött mindent, amit az 50 éves fennállásuk során fejlesztettek és tapasztaltak. 82 mm profilszélessége hét valós kamrára van elosztva. Ajándék 0,5-ös háromrétegű üveg és meleg-perem. A funkciókat és hibátlan működést a Roto NT vasalat biztosítja. Széles színválaszték, alacsony színfelárak és rekordidejű 9 munkanapon belüli szállítás. A prémium ablakaink között egyértelműen a legjobb ár/érték arány.

Pontos kalkuláció?

Kérjen kollégánktól pontos árajánlatot az alábbi gombra kattintva:

Hívás