Ablaktisztítás

Supercloth – ablaktisztító csodakendő

A Supercloth környezetkímélő csodakendővel kiválthatja háztartása összes ablaktisztítóját és vízkőoldóját, valamint az ablaktisztítás során elpazarolt rengeteg konyhai papírtörlőt. A pénztárcája mellett egyben a környezetét is kíméli.
Mi is kipróbáltuk, és működik.

Környezetbarát ablaktisztító vízkőoldó ajtókra ablakokra ablaktisztítás

Hol használhatja a Supercloth kendőt?

Üveg felületen

Az ablaktisztítás sose volt ilyen egyszerű. A Supercloth megfelelő mennyiségű nedvességet szív fel, így az ablakok és a tükrök tisztítása minden eddiginél könnyebb lesz.

A csíkmentes, maszatolás mentes felület garantál!

Fa felületeken

A nedves portalanítás európai hagyományát tökéletesre fejlesztette ez a törlőkendő. A SUPERCLOTH használatával nem fog szállni a por, könnyedén, vegyszermentesen tudja letakarítani a bútorait, felületeit.

Rozsdamentes acélon

Az inox felületek takarítása mindig problémás. Nem mindegy, milyen vegyszerrel takarítja ezeket a felületeket, és az ujjlenyomatok, maszatok egyből meglátszódnak. Távolítsa el ezeket vegyszer nélkül a SUPERCLOTH-tal. Egy mozdulat, és a rozsdamentes acélból készült készülékei ismét újra tisztán ragyoghatnak.

Miért használja?

Csíkozódás mentes

Elektronikákon is használható

Könnyű portörlés

Könnyű folteltávolítás

Autó tisztítás kívül-belül

Ragyogó tükrök

A Supercloth-multifunkcionális csodakendő Kelet-európai kizárólagos képviseletét a Fensterimpex Kft. látja el. Ez a termék az Egyesült Államokban 25 $ + szállítási költségért szerezhető be. 2022.12.31.-ig nálunk mindössze 3990 Ft marad az ára. Az ablaktisztítás egyszerűbb és környezetbarátabb lesz ezzel a kendővel!

Hogyan rendelhetem meg?

Töltse ki az oldalon lévő űrlapot. Kollégáink gondoskodnak a továbbiakról, és segítenek Önnek abban, hogy mihamarabb használhassa a terméket.
Bármikor vásárolhat személyesen a készletünkből a 1037-Budapest-Bojtár utca 78 sz. alatt.

  Átvételi lehetőségek

  • Posta
  • Futárszolgálattal
  • Csomagponton való átvétellel
  • Személyes átvétellel

  Fizetési módok:

  • Készpénz
  • Átutalás

  Keressen minket!

  Hívás