Veka Softline 76 3 rétegű

Kategóriák: ,

Leírás

Fedezze fel a VEKA SOFTLINE 76 MD Ablakprofil rendszerét, amely a modern építkezés és felújítás zászlóshajója. A 76 mm-es profilrendszerünk többkamrás geometriájával kivételes energiahatékonyságot és költségmegtakarítást kínál. Élvezze az elsőosztályú lakóélményt, amelyet a páratlan hő- és hangszigetelés biztosít, valamint a kiemelkedő csapóeső-ellenállás, ami teljes védelmet nyújt a beszivárgó nedvesség ellen.

A VEKA SOFTLINE 76 biztosítja a betörés elleni védelmet a DIN EN 1627 szabvány szerint az RC2 osztályig, amikor megfelelő vasalatokkal van felszerelve. Németországból származó, A-osztályú VEKA minőség, DIN EN 12608 szabvány szerint gyártva, erős falazattal rendelkezik a külső és a belső falcoknál, valamint stabilitást nyújt az acélmerevítés révén, amely hosszú élettartamot és működési biztonságot garantál.

A rendszer magas hőszigetelési értékekkel büszkélkedhet: Uf = 1,1 W/(m²K) a profilrendszer hőszigetelési értékéig és Uw = 0,75 W/(m²K) az egész ablak hőszigetelése esetén, így jelentős energiamegtakarítást és hőszigetelést biztosítva.

A 28 mm-es üvegfalc magasság optimalizálja a hőmérséklet átmenetet és megakadályozza a kondenzvíz képződését, míg a széles üvegezési spektrum lehetővé teszi az egyéni igények szerinti választást 18 mm-től 48 mm-es vastagságig. A három szintű szigetelési rendszer kiváló zaj-, hő- és huzatvédelmet nyújt, a középtömítés és a gondosan elhelyezett üvegezőgumi pedig esztétikus megjelenést biztosít.

A VEKA SOFTLINE 76 különféle design variációkat kínál több mint 50 színben, dekorban és alumínium borításban, beleértve az új VEKA SPECTRAL felületkezelést is. Emellett fenntarthatósági szempontból is kiemelkedik: a profilok közel 100%-ban újrahasznosíthatók, ami a környezettudatos építkezés ideális választásává teszi őket.

További információk

Kamrák száma

6 kamrás

Üveg rétegek száma

3 rétegű

Ablak színe

Fehér, Szines

Épület típusa

Családi ház, Panellakás, Tégla társasház, Új építés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veka Softline 76 3 rétegű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás