Veka Softline 82 3 rétegű

Kategóriák: ,

Leírás

Ismerje meg a VEKA Softline 82 MD ablakprofil rendszerét, amely a legmodernebb energetikai megoldásokkal ötvözi a kiváló hő- és hangszigetelést, biztosítva ezzel az energiatakarékos és kényelmes otthoni életet. Az 82 mm-es profilvastagság és a többkamrás geometria révén ez a rendszer kiemelkedő szigetelési értékekkel rendelkezik, így tökéletes választás alacsony energiaigényű épületek és passzívházak számára is.

A VEKA Softline 82 kiválóan alkalmazható új építésű és felújítandó ingatlanok esetén egyaránt, garantálva a kellemesebb lakókomfortot a hatékony hangszigetelés, és a csapó eső elleni tömítések által, amelyek megóvnak a nedvesség beszivárgásától. A DIN EN 1627 szabvány szerinti betörésgátló funkcióval, az RC2 biztonsági fokozatig felszerelve, az ablakok nem csak meleg, de biztonságos környezetet is teremtenek.

Németországban, az A-osztályú VEKA minőségben gyártva, a DIN EN 12608 szabvány szerint, a rendszer erős falvastagságot biztosít a kritikus pontokon, valamint extra stabilitást az acélmerevítések által, így hosszú élettartamot és megbízható működést garantálva. Az optimális U értékek révén, akár nagyméretű üvegfelületek esetén is, jelentős energiamegtakarítást és hőszigetelést érhetünk el.

Az üvegfalc magassága 28 mm, ami optimális hőáramlást biztosít, miközben megakadályozza a kondenzvíz képződését. A széles üvegezési spektrum lehetővé teszi az egyedi igények szerinti üvegvastagság választását, míg a háromszintű tömítési rendszer a zaj, a hideg, a nedvesség és a huzat elleni védelmet nyújt. A szárnyban elhelyezett üvegtömítés maximális üvegfelületet és esztétikus megjelenést garantál.

Több mint 50 szín- és dekorválaszték, valamint alumínium héjazat biztosítja, hogy az ablakok tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához. A VEKA Softline 82 profilok nem csak tartósak, de környezetbarát gyártási folyamatuknak köszönhetően közel 100%-ban újrahasznosíthatók, így hozzájárulva a fenntartható jövőhöz.

További információk

Kamrák száma

7 kamrás

Ablak színe

Fehér, Szines

Épület típusa

Családi ház, Panellakás, Tégla társasház, Új építés

Üveg rétegek száma

3 rétegű

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veka Softline 82 3 rétegű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás