Aluplast Ideal 4000 2 rétegű

Az IDEAL 4000® ablakrendszer egy 70mm beépítési mélységgel rendelkező, kiemelkedő stabilitású és dizájnsokszínűséggel rendelkező rendszer.

Leírás

Az IDEAL 4000® ablakrendszer egy 70mm beépítési mélységgel rendelkező, kiemelkedő stabilitású és dizájnsokszínűséggel rendelkező rendszer. Ezt a rendszert milliószorosan alkalmazva már bizonyított a tartósság és a megbízhatóság terén.

Fő jellemzők:

  • 70mm beépítési mélység: Az IDEAL 4000® ablakrendszer optimális mélysége biztosítja a stabil és biztonságos telepítést, valamint a kiváló hőszigetelést.
  • Uf-érték: A rendszer alacsony Uf-értéke (1,3 W/m²K) hozzájárul a hatékony hőszigeteléshez, csökkentve ezzel az energiaveszteséget.
  • Legjobb Uw-érték: Az IDEAL 4000® rendszer a legjobb Uw-értékkel (0,76 W/m²K) rendelkezik, ami az összesített hőszigetelési teljesítményt mutatja, és hozzájárul az energiahatékonysághoz.
  • Biztonság (RC2): Az ablakok magas biztonsági szintet nyújtanak, és megfelelnek az RC2 szabványnak, ami extra védelmet biztosít az illetéktelen behatolás ellen.
  • Zajvédelem: Az IDEAL 4000® ablakrendszer akár 45 dB zajvédelmet is nyújt, így csökkentve a külső zajok hatását és javítva a lakók kényelmét.

Az IDEAL 4000® rendszer további opciókkal is bővíthető, például a „bonding inside” technológiával, ami ragasztott üvegezést tesz lehetővé. Ez a megoldás tovább növeli a betörésvédelmet és a rendszer stabilitását.

Az IDEAL 4000® ablakrendszer kiváló választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a megbízhatóság, a hőszigetelés és a biztonság, miközben a dizájnsokszínűség is számít.

További információk

Kamrák száma

5 kamrás

Üveg rétegek száma

2 rétegű

Ablak színe

Fehér, Szines

Épület típusa

Családi ház, Panellakás, Tégla társasház, Új építés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aluplast Ideal 4000 2 rétegű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás