Az ablakcsere legnagyobb kérdése mindig az, hogy melyik a legjobb ablak a megrendelő számára. Mi most összegyűjtöttünk Önnek tippeket, hogy milyen szempontokat kell figyelembe vennie a nyílászáró csere előtt, amikor új ablakokat választ otthonába!

Megfelelő méretű ablakok

Ha ablakcsere a téma, általában az ember fejében két fontos tényező fogalmazódik meg először: az ablakok mérete és az esztétikus ablakkeret.

Nálunk minden ablak rendelhető egyedi méretben, így az ablak méretének csupán képzelete szabhat határt. Legyen ablakcsere során nagyobb ablak a cél, az sem okozhat problémát nekünk. Szinte bármely méretet legyártunk!

Ma már a technológiának köszönhetően könnyen stílusához igazíthatja ablakait nyílászáró csere során. Az egyedi, színes ablakok segítségével egészen biztosan megtalálja az otthonához leginkább illő, ízlésesen színes nyílászárót!  

Mit jelent ablakcsere során az “Ug” érték?

Aki épp nyílászáró csere előtt áll és körbenézett a különböző ablaktípusok között, egészen biztosan találkozott már az “Ug” értékkel. Mit is jelent ez és mi a megfelelő “Ug” érték?

Az Kw/m2-ben mérendő “Ug” érték az üvegfelületen jelentkező hőveszteség mérésére szolgál, így két ablaküveg közül az számít hőszigetelés szempontjából jobbnak, amelynek kisebb az “Ug” értéke. Ha épp ablakcsere előtt ál, mindenképp ajánlott a kétrétegű üvegezésű ablakok közül választani, vagy amennyiben tartós és magasszintű hőszigetelésre vágyik, érdemes egy háromrétegű ablak mellett döntenie.

A hőszigetelés tovább növelhető, ha a légkamrák számát is figyelembe vesszük. Az 5 kamrás műanyag ablak hőszigetelő tulajdonsága igen jó, viszont ma már létezik 6 kamrás műanyag ablak és 7 kamrás műanyag ablak is. A légkamrák növelésével egy bizonyos pontig növelhető a hőszigetelés foka nyílászáró csere során, viszont mi nem hiszünk a légkamrák halmozásában, így annak a kedves megrendelőnek, aki magasszintű hőszigetelésre vágyik, a 7 kamrás műanyag ablakot ajánljuk!

Amennyiben a lehető legjobb minőség és hőszigetelés a cél ablakcsere során, mi a Veka Softline 82 ablakokat ajánljuk Önnek. 3 rétegű üvegezésének, 7 légkamrás szerkezetének és kiváló minőségének köszönhetően egészen biztosan elnyeri majd tetszését!

Kérje szakemberek véleményét nyílászáró csere előtt és közben is!

Amennyiben bizonytalan benne, hogy melyik nyílászáró a megfelelő választás ablakcsere során, kérje szakemberek segítségét és egészen biztosan megtalálják közösen az Önnek legjobb megoldást. Legyen szó az új ablak kiválasztásáról vagy beépítéséről, szakembereink többéves tapasztalatánál és szakértelménél fogva biztosan a lehető legjobb tanácsot és így végeredményt kapja!

A tökéletes ablak kiválasztásának tehát sok szempontja van, az Ön dolga csupán megtalálni az otthonához és stílusához leginkább illő nyílászárót. Amennyiben épp ablakcsere előtt áll, keressen fel minket és egészen biztosan segítünk megtalálni a lehető legjobb megoldást! Amennyiben már tudja, milyen ablakra vágyik, nézzen körül kínálatunkban, ahol garantáltan kiváló minőségű termékek közül válogathat! 

Hívás