Hogy mennyi egy ablak munkaköltsége, azt sok minden meghatározza. Természetes, hogy ez az első kérdés, ha ablakcserére kerül a sor! Olvassa el blog bejegyzésünket, ha kiváncsi, mekkora költségre számíthat!

mennyibe kerül egy ablak?

Miért is cseréljünk ablakokat?

A mai modern ablakok, nem csak esztétikusabbak, de pénzt is spórolnak meg nekünk. A fa nyílászárókat érdemes kicserélni, az újfajta műanyag ablakra, hiszen jobban szigetelnek, így télen pénzt is tudunk megspórolni! Egy műanyag nyílászárót egyszerűbb tisztán tartani és az évek múlásával sem veszít értékéből, mint a fa társai. Jóval nagyobb a választék is, így biztosan találunk az otthonunk stílusának megfelelőt. 

Mennyi egy ablak munkaköltsége?

Ez többlépcsős folyamat! Első sorban szakemberünk felméri a helyszínt és megbecsüli a költségeket, ez természetesen ingyenes, ha a későbbiekben nálunk rendeli meg nyílászáróját. Miután szakembereink felmérik a pontos gyártási méreteket, elküldjük a végleges ajánlatunkat. Az ajánlat nagyban függ attól, hogy Ön hány rétegű, színezett vagy sem, öt, hat vagy hétkamrás ablakot választ. Valamint attól is függ, milyen méretben kéri. Szakemereink a pontos gyártási méreteket meghatározzák, de ha Ön egyéb kiegészítőket is szeretne, például hangszigetelt üveg, belső vagy külső párkány, szúnyogháló vagy redőny, azok is nagyban befolyásolják a végső árat.

 Felmérési díjunk 8.000,- Forint, amit megrendelés esetén jóváírunk.

Az ajánlat jóváhagyása után indítjuk a gyártást, és három héten belül elkezdjük a munkálatokat.

A bútorokat letakarva elvégezzük a bontást, beépítjük az ablakokat, és a kért egyéb kiegészítőket. Beépítés után kell Önnek kifizetnie az ablakok hátramaradt vételárát és a munkadíjat. A bontott ablakokat a megállapodás szerint akár el is szállítjuk, ennek költségét az árajánlatban találhatja, ha ezt a szolgáltatást is igényli. 

 

Összeségében tehát minden nyílászárócsere más és más költséggel járhat, az Ön által válaszott ablaktól, szolgáltatásokon múlik egy-egy munkaköltség meghatározása.

egy ablak költségei egy ablak ára

Pontos kalkuláció?

Kérjen kollégánktól pontos árajánlatot az alábbi gombra kattintva:

Hívás