Vajon mikor kell csak egy ablakot és mikor kell az összes ablakot cserélni? Ha Önben is felmerült a kérdés olvassa el cikkünket, hogy megtudja a választ!

Van olyan, hogy csak az egyik ablak lesz hibás, így olyankor csak azt kell kicserélni. Természetesen ez is lehetséges. De például egy téli ablakcserénél is egyesével cserélnek ablakot a szakemberek.

Ablakcsere télen, egyesével

Sokan azt gondolják, hogy egy téli ablakcserével teljesen kihűlhet a ház. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen egy helyiségben maximum két három óráig áramolhat be a hideg levegő a csere folytán, ami még mindig sokkal gazdaságosabb, mint amikor egész télen rosszul szigetelő ablakokkal van felszerelve a ház. Sokkal jobb egy nap kellemetlenséget kibírni, mint egy egész télen át.

A szakemberek minden évszakban pontosan annyi ablakot vesznek ki, amennyit vissza is tesznek, ők pontosan fel tudják mérni a munkálatok idejét is.

A téli időszakban a szakemberek úgy orvosolják azt, hogy ne legyen hideg a házban, hogy szobáról szobára, helyiségről helyiségre cserélik az ablakokat.

Az ablak tényleges kicserélésének ideje 15-20 perc, ami egy szellőztetésnek felel meg, a többi munkálat összesen két három órát ölel fel, de ekkor már be van helyezve az új ablak.

Tehát egy helyiségben muszáj egyszerre az összes ablakot cserélni, viszont az egész házban nem kötelező kicserélni minden ablakot egyszerre. Lehet több nap különbséggel is ablakot cserélni.

ablakcsere nyílászáró csere folyamata beépítése

Egy ablak cseréje

Ha az egyik nyílászárónk elromlott és cserére szorul, akkor természetesen megoldható, hogy csak azt cseréljük ki, ha önmagában áll külön, ilyenkor nem kell a helyiségben lévő összes ablakot kicserélni. Viszont érdemes átgondolni az összes ablak cseréjét, hiszen, ha már egyszer belevágtunk a munkálatokba, miért ne újítanánk egy kicsit az otthonunk külsején? Hiszen mint fentebb is említettem, csak 15-20 perc egy ablak cseréje.  

Mindig bízza szakemberre a döntést, hiszen ők tudják a legjobban meghatározni, hogy az Ön otthonába melyik megoldás lenne a legalkalmasabb. Szakembereink a lehető legjobb tudással érkeznek otthonába, hogy a legjobb döntést hozhassa.

ablakcsere munkafolyamata

Kéren árajánlatot tőlünk!

Hívás